Uncategorized

Distriktet fyller 10 år idag!


 Den 19 mars 2011 hölls vad som skulle bli det sista årsmötet i det dåvarande Sverok Övre Norrland, som splittrades till Sverok Västerbotten och Sverok Norrbotten.  Det betyder att det idag är distriktets 10 års-dag! Vi har därför kontaktat personer som var med när distriktet bildades eller som har suttit som ordförande för distriktet under åren för att se vad det är de mest kommer ihåg av sin tid. Läs utskicket med intervjuerna här som PDF eller via denna länk: https://ebas.sverok.se/memos/webview?id=2072&version=view.

– Lloyd Baltz, ordförande Sverok Övre Norrland 2011
– Nathalie Andersson, ordförande 2014
– Linus Råde, ordförande 2015-2016
– AnnaIsabella Lundh, ordförande 2017
– Wadoud Ståhl, ordförande 2018-2019


Distriktet har de senaste två åren har letts av Robin Adolfsson från föreningen Limbo. Distriktet har sedan 2014 haft en spellokal på Klossen med ett spelrum tillsammans med Studiefrämjandet och har genom åren genomfört många lyckade projekt med fokus på allt från spelträffar för unga, lägerverksamhet, integration och mångfald! 

Följ oss gärna på Facebook eller Discord om du vill veta mer vad vi i distriktet gör! 
Tack för att ni är medlemmar hos oss och vi ser fram emot de nästkommande 10 åren i Sverok! 

Styrelsen för Sverok Västerbotten och föreningskonsulent-Sanna