Uncategorized

Inland + Spel = <3

Inland + Spel = <3 är ett projekt som distriktet sökt finansiering för hos Region Västerbotten och som kommer att gå av stapeln i januari och februari nästa år. Det handlar om att visa upp olika delar av spelhobbyn och peppa ungdomar i inlandskommunerna att starta egna spelföreningar för att börja spela själva. Distriktet är i dagsläget väldigt centrerat kring Umeå och Skellefteå, men vi är övertygna om att det finns en massa spelare även i inlandet. Därför tänker vi fara dit och visa upp brädspel, figurspel, rollspel och kortspel. Beroende på vilka som följer med kanske det finns utrymme för även andra spel 🙂 I princip varje helg i sju veckors tid kommer en bil att avgå från Umeå och dra sig mot inlandet, för att där peppa och spela tillsammans med de ungdomar som dyker upp på fritidsgårdarna. Här finns det ett schema för när vi besöker en fritidsgård i närheten av just dig!

 

För att projektet ska bli så bra som möjligt och så peppigt som möjligt så behöver vi DIN HJÄLP! Alla som åker med turnén får peppiga saker av oss i distriktet, utöver att det är roligt att åka med. Låter det intressant? Läs mer här.

Under fliken i menyn ovan som heter Inland+Spel=<3 så kommer all information kring projektet publiceras löpande. Har du några som helst frågor eller funderingar så kontakta Sanna på sanna.hedlund@sverok.se eller ställ din fråga på hennes facebooksida