Okategoriserade

Lyssna på höstens radiosändningar!

Sedan några månader tillbaka kanske den frekventa besökaren har märkt av en ny flik i menyn ”Lokalradio”. Det är med anledning av att Sverok Västerbotten via SIUM har fått möjlighet att varje onsdagkväll mellan klockan 20.00-22.00 sända radio. Vi har inga krav på oss att fylla hela tiden, utan får sända hur mycket vi vill.

Blorg...Här kommer en bild från vår julkalender, den går att följa på distriktets facebooksida

 

Nu i juletider där det finns massor av tid över så vill vi passa på att tipsa om att gå in på sidan för att lyssna igenom de program som har sänts under hösten! De ligger kategoriserade efter datum så det är lätt att börja från början, eller bara klicka in sig på just de specifika program som just du är intresserad av att lyssna på!

Om du efter att ha lyssnat känner peppen på att själv prata i radio och prata om dina nördiga (eller mindre nördiga) intressen är det möjligt! Det enda som krävs är att du är en med i en Sverokförening som finns i distriktet och sen kan du gå in på vår facebooksida eller maila till Sanna på sanna.hedlund@sverok.se. Vi hjälper dig med allt! 🙂