Uncategorized

Snart dags för årsmöte!

Årsmötet kommer att vara i UMEÅ den 22/2 2020, på kulturhuset Klossen i Medea. Vi startar kl. 12.00 med gemensam lunch och kommer att försöka vara klara senast kl.16.30. För dig som inte vill ha lunch startar mötet 13.00! Distriktet står för fika, lunch och alla resor till årsmötet inom länet ersätts om du sparar kvittona. Som förening får ni skicka minst två ombud med rösträtt men självklart är fler välkomna att delta!

– 2 ombud för upp till 25 medlemmar i föreningen
– 3 ombud för 26-50 medlemmar
– 4 ombud för 51-75 medlemmar
– 5 ombud för 75-100 medlemmar
– 6 ombud för 101 medlemmar och därutöver  

Har du något bra som du vill att distriktet ska göra? Skriv en motion eller kom på mötet för att få in det i verksamhetsplanen! Motionsstopp är den 7 februari och vi vill ha in dem till styrelse@vasterbotten.sverok.se. 

För att vi ska få lite koll på hur många som dyker upp och kunna planera lunch blir vi tacksamma om ni anmäler er i förväg, men ni kan också dyka upp på plats. Vi kommer i grunden att laga vegetarisk kost, har du allergier och vill äta är det därför bra att du anmäler dig så vi kan laga mat även till dig! Anmäl er till sanna.hedlund@sverok.se Har ni frågor så hör av er till oss!

Hoppas att vi ses där! 🙂

Styrelsen för Sverok Västerbotten och RFK-Sanna