Ledigt vid jul och nyår!

Det närmar sig ledighet för Sveroks anställda och styrelsen!

Sverok centrala växel kommer att vara stängd 14 dec till 6 jan. Mailadressen info[a]sverok.se kommer att besvaras fram till den 20 december, sen tar även den ledigt. Under den här perioden kan du alltså inte räkna med att få svar från förbundet, utan din fråga kommer alltså att besvaras i januari när alla är på plats igen.

Vad gäller oss här i Västerbotten så kommer styrelse@vasterbotten.sverok.se att besvaras regelbundet fram till ca 19 december, sedan kommer distriktsstyrelsen att bevaka den över mellandagarna och nyår (men även de har förstås fullt upp med ledigheter och helger, så räkna inte med supersnabba svar). Vår föreningskonsulent Sanna har semester från den 20 december och är tillbaka den 7 januari.

Vi hoppas att ni får en fin december, och ett gott nytt år med massor av spel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *