I sommar kör vi inget regelrätt läger, utan vi satsar på att fylla tisdagarna i Umeå med sommaraktiviteter! Alla aktiviteter är gratis att delta på! Träffarna arrangeras av Sverok Västerbotten under projektet Ålidhem Äger med finansiering av Umeå Kommun.

20/6 13.00 PokéWalk till Universitetet från Ålidhem (Medarr: Föreningen FemNet)
Alla åldrar välkomna, men man måste kunna gå till Universitetet och tillbaka på årets första PokéWalk! Fika bjuds till alla deltagare och ett Quiz med möjlighet att vinna fina priser!

27/6 kl. 11-16 Spela Magic the Gathering på Klossen

Vi spelar kortspelet Magic the Gathering, det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har spelat tidigare. En lek kan du få på plats eller ta med dig en egen. Då korten är på engelska så rekommenderar vi en ålder på 11+.

4/7 kl. 12-15 Rollspelsdag på Klossen!
Pass 1 mellan kl. 12.00 – 15.00
Pass 2 mellan kl. 16.00 -19.00

Man behöver inte delta på båda passen utan kan delta på bara ett. Det går att föranmäla sig för garanterad plats, annars gäller drop in en kvart innan. Ålder: 10-15 år gamla.

För den som deltar på båda passen bjuder vi på lunch mellan.

11/7 Kl. 11-16 Pokemon-dag på Ålidhems biblioteket (Medarr: FemNet tillsammans med Ålidhemsbiblioteket) Alla åldrar välkomna för pyssel, tipspromenad, pins och mycket mer! En lure ligger ute på pokestopet hela dagen!

 

18/7 kl. 11-16 Brädspelsdag på Klossen (Medarr: Föreningen Spel für alles)

Kom och spela brädspel med oss! Från 10 och uppåt, yngre välkomna tillsammans med förälder.

25/7 13.00 PokéBike till Gammlia (Medarr: Föreningen FemNet)
Alla åldrar är välkomna att följa med på en cykeltur till centrala Umeå’s bästa spawnplace! Vi cyklar tillsammans i maklig takt från Ålidhem till Gammlia där det bjuds på fika och Quiz, för att sedan återvända till Ålidhem.