Under sportlovet kommer Sverok Västerbotten att arrangera två stycken spelträffar för ungdomar från 10 år och uppåt! Tanken är att även föräldrar är välkomna att delta och spela tillsammans med sina barn, men självklart går det bra att komma själv.

Träffarna är på Klossen och pågår mellan 13.00-16.00 på eftermiddagen.

8 mars – Testa vara en äventyrare eller något ?

Tisdagens träff har fokus på bordsrollspel, där deltagarna får en roll som de ska spela under några timmar och tillsammans hjälpas åt att lösa problem. Förutom rollspelet så är det brädspel som gäller för hela slanten och det finns tillgång till hela distriktets gedigna spelsamling.
Facebookevent hittar ni här: https://www.facebook.com/events/1529347974025869/

10 mars – Bygg din egen Magic-lek eller testa något fantastiskt brädspel!
Torsdag den 10 mars ligger fokus på kortspelet Magic the Gathering och brädspel. Du kommer att kunna lära dig Magic på plats och även bygga din egen lek att ta med hem om du vill! Förutom kortspelet så är det brädspel som gäller för hela slanten och det finns tillgång till hela distriktets gedigna spelsamling.

Facebookevent hittar ni här: https://www.facebook.com/events/693251237444872/

Sprid gärna ordet vidare till de du tror är intresserade, eller skriv ut denna affisch Spela och sätt upp i ditt närområde!

Hoppas att vi ses på Klossen!