Här kommer en tredelad information om årsmöten, först distriktets årsmöte, sen Studiefrämjandets distriktsårsmöte och till sist ert eget årsmöte!

 

Logotyp Sverok lila-utan streck_vbKallelse till Sverok Västerbottens årsmöte
Årsmötet kommer att vara i UMEÅ den 27/2 2016, med själva mötet på lördag och möjligheter till spelhäng redan på fredagkväll. Distriktet står för boende och mat under mötet (middag fredag, frukost, lunch och färdkost lördag) och alla egna utlägg för resor till årsmötet inom länet ersätts. Spara kvitton! För att garantera boende och mat måste anmälan komma in senast 15e februari och vid förhinder måste avanmälan ske minst en vecka innan mötet.

Anmälan sker här: http://goo.gl/forms/pStKWXpccO.

Är du intresserad av att sitta i kommande verksamhetsårs styrelse, valberedning, revisorspost eller känner du någon som skulle passa till någon av förtroendeposterna? Hör av dig till valberedningen på valberedning@vasterbotten.sverok.se eller styrelsen på styrelse@vasterbotten.sverok.se och nominera dig själv eller en kompis!

Vem får åka?
Varje förening får skicka ombud utifrån föreningarnas storlek, ombud får betald resa, boende och mat under mötet. Självklart är alla i föreningen välkomna att delta, men det är bara ett visst antal som har rösträtt. Det baseras på föreningens storlek. Från Sverok Västerbottens stadgar:

§14 Till årsmötet får varje förening sända ombud i nedanstående omfattning: ­

2 ombud för upp till 25 medlemmar ­
3 ombud för 26­-50 medlemmar ­
4 ombud för 51­-75 medlemmar ­
5 ombud för 76­-100 medlemmar ­
6 ombud för 101 medlemmar och uppåt

Studiefrämjandets årsmöte!
Studiefrämjandet i Västerbotten genomgår en SFRförändring och ska välja en ny styrelse! De vill jättegärna att föreningar ska komma på årsmötet och vara en del av att påverka den nya organisationen!

Var? Hotell Lappland, Lycksele
När? 30 jan, kl 10.00

Anmälan senast den 22 januari, mer information finns här!

Årsmötespepp

Vi i styrelsen och Sanna har som mål att försöka besöka föreningarnas årsmöten i större grad! Om ni ska ha ett årsmöte har vi även en väska med röstlappar och annat bra att ha inför årsmötet att låna ut. Maila till styrelse@vasterbotten.sverok.se med ert årsmötesdatum eller frågor!